614. Mobillivräddning

magi

Somliga dagar har något av magi över sig. Som denna min första dag av tvättäkta ledighet. En tidig kaffe på altanen, lite hemmapyssel och sen kom barnens kusiner och lite mer släkt. Vi fick många goda timmar i solen och det var jätteroligt att träffas, okonventionellt och gott. Magiskt bara det.

Sedan så har Saras iPhone legat på sjöbotten i cirka tolv timmar. Den vart dödförklarad, bland annat av professionella mobilmekare. Men en av kusinerna är synnerligen tekniskt begåvad och hade med sig sitt verktygskit med minimala skruvmejslar. Och lyckas efter lite meck få igång det lilla applehjärtat. Oavsett om mobilen kommer att kunna användas som telefon igen så kommer bilder och annat kunna räddas. Det. Är. Magi!

Medan vi målade klart det sista på altanen funderade jag, om jag skulle dricka rosé, ta en promenad eller måla. Så kom jag på att på semestern kan man göra alltihop. Så Mathias och jag promenerade långt med den trötta hunden i en härlig sommarkväll. Och så blev det badminton med David och Sara, rosé, måla lite digitalt och slutligen en regnbåge över Kråkered efter några droppar regn.

Magiskt.

Publicerad av Ewas 1000 tavlor

Konstnär

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: