487. Men jag hade ingen tandvärk

Jag har från och till mått risigt i år som ni vet. Håravfallet har ju varit det mest påtagliga och jag har gått till några läkare för det, men ingenting har fått håret att börja växa ordentligt igen. Utöver det har jag haft en diffus sjukdomskänsla i kroppen som kommit och gått. Nu i tisdags fick jag lite ont i en tand. På kvällen tog jag en Ipren och så var det bra med det.

När jag skulle sova var det ändå svårt att göra det, lite nattgrubbleri störde mig. Och så tänkte jag bara, att nu får det vara bra med att känna mig lite halvsjuk. Jag gick ner och skulle ta fram en bok då jag råkade få fram ett gammalt papper istället. För några år sedan (innan bloggen får jag tillägga) konsulterade jag en spådam för att det är så spännande. På pappret stod de saker jag skrivit upp vid vårt samtal. Där stod saker om min pappa, att allt som rör färg och form är mitt område, att jag kunde studera och fler saker till som stämde, konstaterade jag nu efteråt. Allra sist står det att jag återvänder till Indien, att jag får träffa elefanter (!) och utforskar miljön mer denna gång. Och slutligen: Var rädd om dina tänder.

Med ens föll allt på plats. Det är tändernas fel, alltihop! Jodå jag googlade med en gång och hittade detta. Och jag har inte haft ont i mina tänder. Inte förräns nu. Jag gick och la mig och somnade. Dagen efter vaknar jag med worst tooth ache ever. Jag fick ligga ner och ta på mig kläderna för att inte svimma. Men så pallrade jag mig iväg till jobbet. Det var en väldigt lång dag men det gick. I torsdags fick jag en akut tandläkartid. Och visst hade jag värsta tandinfektionen. Under en lagning hade kariesen härjat ner under tandköttet och en bit av tanden hade ramlat ner i en ficka och gjort det ännu värre. Värsta värsta, det var fullt av tandvårdspersonal i rummet.

Nu ska mitt hår få växa ut riktigt igen. Och man kan tro vad man vill om spådomar, det här hjälpte mig i alla fall lite på vägen. För jag har inte haft nån tandvärk alls.

Publicerad av Ewas 1000 tavlor

Konstnär

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: