363. Resan hem

Hemresan var i natt, efter en inspirerande första dag på Berghs. Det var väldigt roligt och inspirerande. Berghs verkar vara en fantastisk plats att tillfoga sig kunskap på och det var hur trevligt som helst att träffa mina nya kurskamrater, vi kommer bara att mötas via studieplattformen på webben ett slag. Full av inspiration satte jag mig på tåget hem.

Denna ritade jag i Jönköping. Jag nöddes vänta där en timme och slog mig ner på stationen och klurade på alla mina nya idéer, allt rusade runt i huvudet. Och så tänkte jag lite på mosbricka också, jag var så hungrig och allt var stängt. Då, när jag sitter där i min ensamhet och kluddar så kommer en vakt och säger, att nu stänger vi stationen, du får lov att gå ut. Menar du att jag ska vänta femtio minuter ute mitt i natten, frågade jag då. Jo, sa han, sorry, inte jag som bestämmer.

Och Jönköping var så kallt och så mörkt. Men jag träffade en annan tjej som också väntade där ute i blåsten och vi började prata. Tur var väl det för där var ganska ödsligt förutom en väldigt full karl som antastade oss (ja jag är en tolerant människa på många sätt och kallar inte vad som helst för antastning men det här var faktiskt det.) och det var väldigt skönt att inte vara ensam. Till sist lommade han iväg. Så kom det sig, att jag faktiskt hade trevligt till och med då, för jag och tjejen pratade om allt mellan himmel och jord, först där i blåsten och sedan hela vägen hem till staden.

Publicerad av Ewas 1000 tavlor

Konstnär

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Hei Ewa, takk for sist. Godt å høre at du kom deg vel hjem tross en ubehagelig opplevelse i nattemørket….

    Ja, nå er vi inspirert og klar til å begynne med kurset vårt. Blir spennende og utfordrende. La oss holde kontakten.

    mvh Tove (galleritove.blogspot.com)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: