355. Kär!

Har insett att jag behöver ny väska. Min nuvarande är oftast stinn av oändliga mängder och längst ner, underst, bakom lypsyl, nycklar, glasögonfodral och andra nödvändiga saker ligger det jag är ute efter. Jämt. Nu, när mitt väskinnehåll ökat, bestämde jag mig för att en röd portfölj är just det jag vill ha.

Dyrt visade det sig. Men jag har hittat en, en perfekt. The one. Jag  gick till kuvertet med julpengar jag fick från min lilla mamma. Och det räckte. Jag är förälskad i en väska.

I kväll sover Sus och Dus borta. Så tomt, så tomt. I morgon blir det loppis med mamma, och sedan Indienplanering med vännerna.

Publicerad av Ewas 1000 tavlor

Konstnär

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. hej ewa! tack för din fina kommentar 🙂 & jättekul att du frågar! jag urusel på allt vad som har med datorer att göra och jag vet inte hur ni andra duktiga lyckas skapa webbshoppar och säljer era fina bilder. hade jag också önskat att jag visste hur man gjorde och då hade du självklart fått köpa en bild utav mig 🙂 och i framtiden ser det kanske annorlunda ut, det får vi hoppas och då får du se till att bli min första köpare 😉 kram på dig

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: