283. Födelsedagsfest hos en smurf

I går var hela familjen på en sanslöst rolig 30-årsfest. Mitt ute på landsbygden, omgärdat av böljande fält låg gården där festen ägde rum. Otrolig den syn när man körde in på gårdsplanen. Där var cirka 85 personer i alla åldrar utklädda, ty det var maskerad. Fantasin hade verkligen flödat och man kunde se Facebook, Marge Simpson, Cave Woman, Pippi Långstrump och Magnus Uggla. Själva kom vi som prinsessa, häxa och tvillingarna black & white. Födelsedagsbarnet självt var Smurf och hans sambo Jasmin i Aladdin.

Solen sken på oss och alla var på ett festhumör som heter duga. Vi blev alla indelade i lag och begav oss på vandring genom gärdsgårdar och hagar för att tävla i lekar och tipspromenad. Prinsessan trampade i en komocka men vad gör väl det när man får leka? När vi väl kämpat färdigt, så var det fint uppdukat i lagården och grillmaten var superb. Sus och Dus var helt fascinerade och hade hur roligt som helst. Det fortsatte med lite lekar och så gjorde Jasmin en monolog för att uppvakta smurfen som imponerade mig något grymt. Utklädd till fluga gjorde hon den här. Och var hur rolig som helst, hahaha!

Men sedan kom grädden på moset. Fram kom ett fång blommor och Smurfen friade till sin Jasmin!!! Inte ett öga var torrt. Sus och Dus jublade, alla vi andra också. Obeskrivbar känsla.

Så var det efterrätt, skattjakt för barnen och ett band som spelade. Vi drog oss tillbaka sent, sent men det var ändå många kvar som fortsatte den underbara festen. I bilen, på vägen genom åkerlandskapet och månskenet var vi alldeles stumma och tagna alla fyra. Så sa Dus:

– Vilken fest. Den glömmer vi nog aldrig!

Publicerad av Ewas 1000 tavlor

Konstnär

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: