263. Sommarträff!

På torsdag morgon styrde vi kosan mot Hällevik och vår planerade sommarträff. Under fredag, lördag och söndag var vi ungefär 300 personer, barn, föräldrar, blivande föräldrar, utlandsgäster och personal från vår organisation.

Det var så fantastiskt alltihop att jag fortfarande är andlös, uppfylld och inspirerad. Vädret var underbart i Blekinge, barnen lekte, maten var outstanding. (Om man befinner sig i krokarna och är hungrig, besök kajutan. Eller se till att vara hungrig. Om jag kunde vrida tillbaka tiden samt frysa den så skulle jag sitta i två timmar och äta kopiöst av varje mål. Grymt duktiga kockar stod till vår tjänst.) Trevligt sällskap och socialiserande, lotterier, teckningstävlingar och femkamp. Man är så nervös in i det sista men så blev det bra.

Publicerad av Ewas 1000 tavlor

Konstnär

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Du är så duktig! Du vet väl att jag älskar när du ritar den här typen av teckningar? De medför en sådan speciell känsla 🙂 Vissa är bara jättesöta och andra lite mystiska. Ibland går jag tillbaka och tittar på den med den röda klockan. Den är min absoluta favorit! Bara så du vet 🙂 Den här var också jättefin, så somrig och söt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: