243. Salt sill och plommongodis

Påskafton var hänförande. Det kulinariska sinnet blev tillgodosett med bland annat spännande salt sill, plommonchoklad och svamp/persiljefylld kyckling. Mängder av kärlek och omsorg hade ägnats till de rätter vi fick ta del av och visst känns det när så är fallet?

Vi började med en promenad där Vera och hundkompisen blev ordentligt rastade, barnen och deras kompisar turades om att åka sparkcykel. Solen lyste på oss och kvällen var varm. Vi avslutade (givetvis åkte vi hem med Vera först) med påskbraseskådning i en liten by som heter Nortorp, kvällens värd har släkt där. En härlig brasa, fina fyrverkerier och massa goa människor träffade vi i Nortorp.

Publicerad av Ewas 1000 tavlor

Konstnär

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: