213. Vi rimmar så jag svimmar

I dag har jag först jobbat, jobbat och nu på kvällen har jag pusslat och gjort läxor med Sus och Dus. När det blev sängdags läste Dus för mig. Äppel-päppel-piron-paron och massa andra ramsor. De fastnade visst i mitt huvud och drar oroligt fram och tillbaka, för att sticka ut med jämna mellanrum. Har du ont i magen, så gå till Per i hagen! Klämmigt värre för en uppvarvad hjärna.

Så var jag min blogg med i Borås Tidning i går, tillsammans med tre andra bloggar och deras författare. När jag stillat mig något så lovar jag att scanna in artikeln så ni får läsa den.

Publicerad av Ewas 1000 tavlor

Konstnär

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Jag älskar teckningen! Den är helt, helt underbar! Den röda klockan, allt det mörka, stjärnorna, tapeterna och gardinen i rummet intill. Den hade gjort sig bra i mitt retrohem 😉 Den känns som jag, kanske just för att den känns lite 70-talskänsla och för att jag har en nästan identisk gammal klocka på min vägg.

    Gud, jag känner bara hur jag vill ha den! 🙂

  2. Det var så lite så! 🙂 Jag vet inte hur många gånger jag har varit in och tittat på den nu 🙂 Men många är det i alla fall 😉 Jag vet inte exakt vad det är, men jag dras till den och vill bara titta igen och igen! Medaljongtapeten ser ibland ut som ugglor när jag tittar på den 🙂 Du är duktig!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: